beautiful blonde pineapple
Igår så softade jag och Sofie hemma hos henne i ett par timmar och när vi inte kunde bestämma film fick det bli klassikern "grease", den var bra även denna gången.


Idag så var det massa lektioner (4) i skolan, natur, sedan engelska, följdes med intek (svintråkig film) och sist filosofi där vi gjorde ingenting? Sedan chillade vi lite i skolan, och köpte biljett till torsdag. Sedan käkade jag, sofie och filippa på red fellas som har blivit ett nytt favvoställe! Vi åkte vidare mot maxi för inventering i 4 timmar, där räknade vi allt från leksaker till plastpåsar och 1331 örngott! Med efter de timmarna var vi också 400 kr rikare och under rasten ringde de även och sa att jag fått jobbet, nu nu mera har jag jobb! 12 timmars kurs på 2 dagar inför jobbet, kul! Inventeringen var inte så jobbig, det var kul med personer man tycker om så vi kunde flumma omkring lite som vi ville!

Imorgon är aleksandra snäll och kör till skolan så jag sparar en halv timme :)
you must leave now
Jag kan inte sluta skratta åt denna bilden, det ser fan ut som jag har en hockeyutrutning på mig under!
you'll be in my heart
Igår tittade jag på "saving private ryan", inte en favoritfilm från min sida. Sedan bar det av till Pontus 18års fest. Där blev det bland annat vattenballongskrig ocg pusslekar, det var sjukt kul. Trevligt sällskap och hela kvällen var väldigt lyckad, tycker jag. Vid 3 var det dax att ta bussen hem eftersom det var den sista.. Anna och jag däckade väl vid 4 tiden. Idag känner jag att jag inte kommer få så mycket gjort, så jag har redan gett upp hoppet om att få ut något av denna dagen. Imorgon blir det skola som vanligt. Fler bilder finns på facebook!