Hero
Grey's Anatomy

Såg precis Greys på tv, va helt beroende av det ett tag. Det är helt kul att de alla de gamla avsnitten nu som jag i och för sig sett innan (typ 1 miljon gånger) men det va länge sen sist. 1:a säsongen är så bra.

Sitter med min jäkla tyska igen (fortfarande) den blir visst aldirg klar, illa. Fick åka jättetidigt till stan för att äta frukost på espresso house, men det va gott. Sen har jag äntligen fått tag i en ny italienskbok och det va antagligen Karin som hade den hela tiden. Sne fick jag en guldstjärna på matten, då blev jag glad :) fast uppgiften inte ens va rätt, och förövrigt gick det skit. Fick mitt engelskabetyg också och sen flippade alla ut på engelskan som vanligt. Riktigt kul va det, hann dock bara va med 20 minuter sen stack jag på ansiktsbehandling. Det är inte skönt för alla som tror det, det gör ont som in i, burr, vill inte tänka på det, men nu är huden jättelen!

- Why do I keep hitting myself with the hammer?
- Because it feels so good when I stop

Måndag

Första dagen i skolan efter lovet började med läxförhör i matte, gick sådär lagom bra om man säger så! Sämre än vad jag trodde, tur att det inte var ett riktigt prov, fortsatte med historia då jag läste de sista sidorna i min bok, nu är det verkligen slut, bara slut. Tomt. Dagen fortsatte med rättskunskap, till 13.20 utan lunch. Det är hemskt, sen blev det i alla fall mat och Emelie och jag skrev klart vår vikingasaga, riktigt söt blev den!
Imorgon ska jag ge mig i väg till stan INNAN skolan, fördelen med att börja halv 12. Ska fixa ett uv-filter till min kamera, hinner kanske med en sväng på HM och ta ut lite pengar.
Sitter förövrigt och skriver om någon djurpark utanför hamburg till min tyskaredovisning, känns så himla onödigt eftersom det inte är någon som bryr sig men ändå ska man sitta här och anstränga sig.
Fick reda på rättskunskapen och geografin det gick bra och en väldigt söt kommentar av cicci. Imorgon ska vi skriva NK på svenskan eftersom vi fick backning av Jenny, inte bra.

Chaaatching
NT

Always and always and always