Update från Tunisien
Nu sitter jag på hotellet med vår datorn, det är fint med gratis internet! Vi ska snart gå ner till poolen/havet och det är sjukt varmt ute så därför håller vi oss inne ett tag till, haha! Allt är bra här, god mat, trevligt människor (en del ialla fall, andra vill man bara slå). Jag har hunnit skriva vykort och blivit bränd av en manet, denna var dock liten jämfört med den som brände mig förra året. Har redan fårr lite färg och ett hjärta av solbränna på höften, men det är ju riktigt fult så idag blir det den andra bikinin. Brände mig lite igår men det har lagt sig så nu är allt bra igen, haha :) Snart blir det saharatur, hörs senare kanske. PUSS!
Sousse
Det tar faktiskt emot lite att åka bort nu, allt är så kul här! Det händer så mycket, men det ska faktiskt bli skönt att komma bort också. Då kanske det bli ännu roligare hemma när jag kommer tillbaka! Om 14 timmar går planet mot tunisien och 40 gradig värme. Är tillbaka om 2 veckor, då planet från tunisien går 5.30 (hej rolig flygtid)! Förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera som vanligt här för hotellet har trådlös internetuppkoppling vet dock itne om det är gratis, men datorn ska med ner ialla fall (främst för att kunna ladda in bilder)! Ha det så bra här hemma =)
Tajm flaijz
Igår tog jag bussen till Anna kvart i 10, var hemma hos henne halv 11 haha. På vägen till bussen mötte jag upp ett gäng kompisar som skulle på fest efter att ha varit hos Amanda och sedan försökt ta en buss som inte gick, haha! Det var ett imbulsbeslut att åka till Anna men det blev mycket trevligt efter att jag väntat på 142 an i 20 minuter och trott att jag missat 165an. Vi tittade på vänner och käkade popcorn och godis. Sedan blev det en massa snack också, vid kvart i 2 ringer Johan och tycker att han och linus skulle få sova hos mig, men icke. Jag var hos Anna då, haha. Men det var ett nice try!

På morgonen åkte vi till stan (jag, anna och amand) efter mycket om och men, käkade på ett nytt café (för vår del), sorl hette det och ligger på davidshall, det var mysigt. Sedan åkte vi vidare till entré, träffade lite kompisar haha, chillade där och sedan tog vi bussen hem. Jag har nu gett mitt bankkort till mamma så att jag inte kan göra av med några pengar, är alldeles för slösaktig och det behövs om jag ska ha råd att åka till London i höst!

Sen jag kom hem har jag packat och nu känner jag mig nästan klar med det, planet går 12.40 imorgon! Förövrigt är det exakt 1 månad till sokolan börjar. HEMSKT, sista året på gymnasiet. Hur snabbt har inte tiden gått egentligen?!