It's a wonderful life!

Idag var planerna att Anna och jag skulle till bo01 för att sola och sånt. Men vädret tillät inte det, men vi tog bussen in vid 10 ändå. Köpte jordgubbar, gick och lämnade en film på stadsbiblioteket och sedan åkte vi ut till västra hamnen. Satt där i ett par timmar käkade våra jordgubbar, lyssnade på killarna som satt bredvid oss som snackade om exakt samma saker som vi, lite läskigt, sedan bestämde vi oss för att ta oss in till stan.

Gick på stan ett par timmar, handlade en klänning, linne, mascara, eyeliner och lite sånt kul. Sedan satte vi oss och åt lunch på Jensens, det var mycket gott och vi fick (tog) ett bord precis vid gågatan så vi kunde studera folk. En servitris välte ut en bricka med 2 glas rött vin över en person, det va lite kul, hon som fick det över sig var lyckligtvis världens positivaste person! VI såg nog minst 20 pers från ProCivitas på stan och sprang även ihop med Karin, som verkade gladare över att se oss än vad vi var över att se henne. Jag och Anna hann även planera en resa som jag verkligen hoppas blir av! Väldigt trevlig dag i alla fall <3

På bussen hem mötte jag James och vi hade denna lilla trevliga konversationen


James: Vi har köpt en bil till mig
Jag: Vadå för någon?
James: En blå!


En typisk "isabelleförklaring" när det gäller bilar, vilket jag tror lite var meningen också!

Bilder från dagen!

tuunisjen
Jag tror seriöst att jag har tittat på över 100 hotell bara i grekland nu, lätt! Säkert över 200 sammanlagt, helt sjukt hur många det finns. Sen vill mamma till ett ställe, martin till ett annat och jag till ett tredje, men i och med att det är jag som involverar mig mest i detta så har jag störst påverkan. Hittar jag något ställe och de andra godkänner det, så blir det så! Nu gäller det bara att hitta något som alla vill.

Innan var jag jättesugen på grekland och tittade på allt mellan himmel och jord. Det mesta var svindyrt och mamma vill gärna ha så man kan äta frukost på hotellet vilket man inte kunde på många i grekland. Nu har jag tittat vidare lite och fullkomligt fastnat för tunisien, det skulle vara så kul. Ska höra med de andra vad de tycker om förslaget, hittade dessutom ett fint hotell! Tunisien i 2 veckor hoppas jag på just nu :)
I want to go to the seaside
Nu har rebecca och jag varit på badet, det var typ 100 grader och vi höll på att dö, men det är så vi vill ha det :) sedan gick jag och klara ut och åkte rullor i typ en halvtimme, det var sjukt jobbigt. Det tog mig typ 30 minuter att hitta rullorna, först hitta jag en så tänkte jag att den andra borde vara nära, men icke! En kvart senare hittade jag den andra efter att ha flyttat runt på allt i förrådet. Så nu får vi åka riktigt mycket rullor i sommar. Ikväll hade jag tänkt sen en film som går på tv, perfekt. Mamma bakar rabarberspaj också, mums.

Imorgon blir det bo01 med anna och alla andra som känner för att joina, hoppas det blir riktigt fint väder! Då ska vi steka hela dagen, fast jag behöver åka in till stan en dag också. Men jag vill ju inte gå på stan när det är fint väder, så jag åker inte in förren det är fult väder, haha! Fast jag va förresten tvungen att framkalla ett par foton, kanske hinner det efter bo01.. Nu lukar det paj i hela huset, måste se hur det går!