AJ
Någon som slog mig med en flaska i huvudet igår? Inte, det känns i alla fall som det...
Cider hit & cider dit!

En mycket lyckad fest blev det igår, trots att min tröja sedan hade rödvinsfläckar på sig, Katja hällde ju också en helt drink rakt över mig, och Jessica avslutade det hela med att ösa salt över mig! Haha, mycket roligt var det :) och om någon saknar ett armband så har jag det.. Kommer ju inte direkt ihåg allt från kvällen, blev en hel del dricka med over all var det mycket mycket kul!
Taxi hem sen, kostade 308 kr, typiskt, jag ahde 307,5 (hade i och för sig mer men det va en 500:ing) men taxichaffören nöjde sig med 307,5, så jag blev glad! Stapplade hem på mina klackar och vodkaluktande tröja, kom i säng vid halv 5!

Idag har blivit en riktigt segdag, har inte gjort någonting. Försökt plugga lite matte, fattade faktiskt en del. Men vi skulle lösa "riktigt svåra matematiska problem" imorgon som Daniel uttryckte, jag känner att jag inte riktigt är redo för det. Matte är inte mitt starka ämne längre. Jag säger inte att jag är dålig eller nått men jag var bättre förr, dessutom är chansen att få MVG väldigt liten så om jag får VG på nästa prov också så behöver jag inte ens göra nationella knappt!
Men om jag (mot all förmodan) skulle få MVG på nästa prov då måste jag göra ett exeptionellt bra nationella. Jag klarade tydligen det förra året, men jag tycker nationella är mycket lättare än våra vanliga prov, nationella är mer basic.
På onsdag blir det svenska nationella i 5 timmar, kul!

Vad har hänt

Nu har jag inte skrivit sedan i tisdags, så vad har hänt?
I onsdags hade vi italienskprov, gick medelbra, lyckades få ett VG i alla fall så jag klagar inte, seadn stannade jag och Emelie kvar och gjorde hela vår Naturkunskap klar som vi lämnade in på torsdagen.
I Torsdags var vi också på UF- mässan och tittade på alla företag, lite kul för man kunde i princip kunna peka ut vilka företag som vad Procivitas, att vi sedan vann 17/23 priser är ju inte så konstigt! Nästa år är det våran tur att stå där, lite läskigt att tänka så, om ett år sitter vi och planerar vår resa till Barcelona, studentklänningar och studentfest, men nu pratar vi inte om det. Det är ett helt år kvar! :) och det ska bli det bästa året!
Igår va jag så trött efter denna veckan, visste knappt vart jag skulle ta vägen, men trots det lyckades jag gå ett par timmar på stan och ett par timmar på Entré, sen blev det tv resten av kvällen och vid halv 11 gav jag upp!

Ikväll blir det party hos Anna, ska bli riktigt kul, sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig. Det är konsitgt att fast man har en garderob full med kläder känns det som att man inte har något att ta på sig, men så är det. Ska måla naglarna sen också (utifrån vad jag väljer att ha på mig) men jag gissar redan nu att det blir röda!

Nu fick jag sms, antagligen av Amanda, ska se vad hon vill!