Utopi
Nu har jag precis gjort ett arbete över msn med James och Tim. Det gick ut skogen och det blev mycket flumm. Lägger upp delar av vår konversation... klickbara bilder!
 
28 februari
Nu sitter jag hemma hos Anna medan hon är i duschen, hehe. En telefonförsäljare ringde henne och pratade i 8 minuter :o vi tycker inte om telefonförsäljare, haha, tur att vi slutade.
Igår lagade vi god mat, sedan blev det vänner som vanligt, en riktig anna/isabelle kväll. Nu ska anna fixa sig sen ska jag hem!
KB
Igår så tog vi bussen hem till matilda, där vi förfestade lite och drack saft :) (haha, skämt). Vid halv 12 drog vi oss vidare till KB, där jag innan hade lite tankar om att jag inte skulle tycker det va så kul. Men väl där visade det sig att stället var riktigt roligt, dansade större delen av kvällen och snackade med massa folk! Vid kvart över 2 drog vi oss mot bussen för att åka hem till mig.  Bilder från kvällen kan jag ju lägga upp någon dag, haha, väldigt fina...

Nu ska jag snart bege mig till Anna, där vi ska laga mat och sen får vi se vad vi ska göra. Absolut inget bestämt än, men det är ganska skönt det med :) Sedan inleds lovets sista dag.. lite sorligt, men 4 veckor till nästa!!