I work all night i work all day i pay the bills i have to pay
Ännu en dag på jobbet, hehe! 8 timmar till, klirr i kassan, tyvärr får jag inte ut det förren i slutet av april. Sen kommer jag få dubbellön i augusti, trevligt. Alla är helt trevliga och idag fick jag en kram av en där som jag träffat en gång innan och han visste redan vad jag hette. Det va lite kul (Amanda, anteckna).

Tror jag ska plugga lite landanalys nu (fan vad amitiös jag har varit detta lovet) och det är ändå mycket kvar. Ikväll tror jag att jag ska belöna mig med det nya avsnittet av how I met your mother och kanske lite vänner. Fick dessutom reda på att jag antagligen får 2-3 veckors semester i juli :) så lite sommarlov får jag ändå!

don't step on the grass
Fick ett mail från Stefan idag, där stog bland annat: 

"Uffe är utvald, skall maila bilder på honom. Det fanns sex stycken från en kull som stimmade runt i en bur tillsammans och sedan fanns det en ensam kvar i en låda där alla de andra var sålda. Vi tog han den ensamme, han var lite rund och verkade nyfiken = Uffe.

Han kommer till skolan tillsammans med burar, gungor och en massa hamsterleksaker för att börja sitt liv som världens mest bortskämda maskot på tisdag."

Ibland undrar jag hur han pallar, men det är rätt ball!

they just use your mind and they never give you credid, it's enough to drive you crazy of you let them

Idag var första dagen på jobbet, gick upp i svinottan. På centralen åt bankomaten upp mitt kort, trevlig början på dagen, det va inte helt oväntat dock. Måste gå till banken snart och fixa lite saker! Satte ihop en fin liten lista över vad som har hänt idag.

- Har lärt mig en jäkla massa
- Fått dörrkort (vuxenpoäng!)
- Fått påskägg
- Träffat Percy Nilsson
- Gått på upphängda "broar" över malmö arena (ni vet sånna som typ är med i actionfilmer)
- Fått typ 370 olika inloggnignar
- Fått ett eget skrivbord och en egen dator

Imorgon kör vi 8 timmar igen, nice i plånboken = trött isabelle. På torsdag kanske jag ska jobba halvdag också (!), men vi får se om jag hinner det!