Sjuk

Är totalt död. Ont i varenda del av kroppen, huvudvärk, feber och halsen känns som jag sväljer taggtråd varje gång! Är så glad att jag har fina jobbarkompisar som ställer upp och jobbar för mig, i will make it up to you. Nu ska jag svälja en ask huvudvärkstabletter, sova och hoppas på att vakna lite friskare imorgon.

enjoy enjoy

Titta på dessa, så himla bra!

3 killar, 44 dagar, 11 länder, 18 flyg och 6.120 mil i tre stycken kortfilmer på några minuter;

 
 
 
 
rainbow cake
I lördags bakade jag och sofie en rainbow cake, den blev överförväntan och jättegod! Dessutom var den rolig att göra, här kommer några bilder och receptet. 
 
Tårtbottnar
(4-5st , 24cm)
400 gram socker
225 gram smör
5 ägg
20 ml vaniljextrakt (vi använde 2 tsk vaniljsocker)
350 gram vetemjöl special
15 gram bakpulver
1 dl mjölk
Karmellfärg
 
Arbeta ihop smör och socker tills det är helt blandat och smöret är smidigt. Vispa ner äggen ett åt gången. Ha i vaniljextraktet. Blanda mjölet och bakpulvret för sig i en bunke och blanda sen ner det i smör- och sockersmeten. Häll i mjölken. Vispa smeten tills den är helt jämn och fördela den i 5 skålar. Tillsätt cirka en tesked karamellfärg i varje skål och blanda ordentligt
 
Fyllning
300 gram philadelphia
2 dl florsocker
200 gram vit choklad
1/2 pressad citron
 
Vispa philadelphiaosten slät. Smält den vita chokladen i mikron (brukar ta någon minut på full kapacitet) eller över vattenbad. Blanda ner chokladen och florsockret i philadelphiaosten. 
 
Frosting
3 dl grädde
300 gram philadelphia
1 tsk vaniljsocker
2-3 dl florsocker
 
Vispa grädden hårt. Blanda philadelphiaost, vanilj och florsocker i en annan skål. Blanda sedan ihop dom två skålarna och vispa tills det är lätt och fluffigt.