O Romeo, Romeo, wherefore art thou Romeo? Deny thy father and refuse thy name; Or if thou wilt not, be but sworn my love And I'll no longer be a Capulet.
I fredags gick vi ut och festade med våra nya italienska vänner, kom hem vid 5 tiden och klockan 7 var det dags att gå upp och ta tåget till Verona. Men det var det värt för Verona var helt fantastiskt, liten och mysig stad! Dagen efter tog vi tåget till Milano och kikade lite på sevärdheterna där och lånade cyklar av hotellet och cyklade runt hela staden. Flyget hem var dock försenat 3 timmar så vi kom hem vid halv 3 på natten...
 
Igår var det skola igen och jag var tvungen till att gå upp väldigt tidigt. Klarade mitt prov vi hade förra veckan så nu är jag i en högre nivå, kul men svårt... Efter skolan gick vi ett gäng och spelade bowling och sedan åt vi vad kan vara Roms bästa glass. Nu ska jag sticka in till stan en sväng innan skolan!
 
 
Vacanze a Verona e Milano
I morgonbitti åker jag med några kompisar till Verona och stannar för en dag, sedan tar jag och Adriana oss vidare till Milano (medan de andra valde Venedig) där vi stannar i nästan 2 hela dagar, ska bli så roligt att få se lite mer av Italien!
 
 
come si pronuncia parole inglese e olandese in italiano
Italienarna har ett specielt sätt att tackla utländska ord, de gör helt enkelt om orden så de låter italienska.Varje gång vår lärare säger ett engelskt ord på italienska börjar vi skratta och för ett par dagar sen postade hon detta till oss på facebook. En grafisk designer som har ändrat on företagens loggor till det italienska uttalet... Too funny!