where are you from?
Hej! Jag har det superbra här i värmen. I helgen bestämde vi oss lite hastigt för att åka till napoli och capri och jag är så himla glad att vi faktiskt kom iväg. Napoli by the sea var megafint, resten var inget att ha men det hade vi räknat med och stannade bara kvällen och natten där. Capri däremot var helt fantastiskt. Vi åkte på båttur, skaffade nya vänner, åkte på en gratis båttur, åkte till utkiksplatser, åt glass, myste och hade det så himla bra. Världens bästa dag.
 
 
 
höst i rom
Okej, så det var ett tag sen jag skrev senast och det har hänt så himla mycket sedan dess. Jag ska försöka mig på en liten återberättelse här. 
 
I fredags var vi ute och tog ett glas vin på gatan bredvid där vi bor och kvällen slutade rätt tidigt för på lördagen åkte vi till castelli romani som är en liten ort utanför Rom. Där promenerade vi runt och åt världens största lunch. På kvällen åkte jag, Adriana och Céline till campio de fiori som är ett torg med massa barer, drack goda drinkar och snackade i ett par timmar. 
 
söndagen åkte vi till stranden - i september! Förväntade mig inte alls att det skulle vara så varmt fortfarande. Vi hade en supermysig dag på stranden med massa godsaker och gitarrspelande. Var där och såg solnedgången innan vi åkte hem och bestämde oss för att gå ut och dansa. Även fast det var söndag var det bra drag ute och en hel dansk klass på klubben vi gick till så det var himla roligt haha.
 
Idag har jag och Adriana varit och shoppat och de närmsta dagarna bjuder på 2 födelsedagar, 2 utgångar, träning i villa borghese, någon vattenpark (om vädret håller i sig) och kanske lite andra skojigheter. Ska försöka fixa ett facebook album snart också men det händer hela tiden så mycket saker så jag har inte riktigt tid. 
 
 
 
Grön Gul Blå Gul Röd Orange
Den 5e oktober ska vi springa the color run i Rom och jag är so excited!!