rainy lazy sunday
Igår var det fest för Matilda som fyllde 20 år! Det spenderades med finmiddag och efterrätt och allt var såå gott. När de andra åkte in till KB kastade jag in handuken och åkte hem, orkade inte en utgång till denna veckan, dessutom med denna förkylning jag verkar dragit på mig. Idag skulle jag och Anna egentligen åkt in till stan och pärlat "fuck cancer" armband och sedan träffat Emilie. Det satte dock vädret stopp för så istället spenderar jag dagen hemma chattandes med Emilie vad vi vill äta haha, ordningen återställd med andra ord. 
 
Los mexicanos
Nollningsveckan är över, den har innehållt massa fest, goa mexikanare, tagg, utgångar på göteborgs, vg:s och lund nationer, efterfester och en stänigng av skånis, sittning, alldeles för lite sömn, poängjakt, lekdag, brännbollsturniering och säkert en massa andra saker som jag glömt. Här kommer bilder!!
 
 
 
jag lever
Här var det inte liv i luckan... Vill i alla fall meddela att jag överlevt nollningsveckan och kvällen spenderads med pretty little liars, som spårar mer och mer för varje avsnitt samt mina bästa kanelbullspopcorn. Mer uppdatering blir det imorgon!