Året som gått
Snart är det nytt år och det betyder en årssummering av 2014, here we go!
 
Januari 
Ringde in året i botaniska trädgården i Sydney och finaste fyverkerierna. Resan fortsatte i Australien med surfcamp där vi träffade Mirande och sedan Byron Bay, Surfers Paradise, Fraser Island, Noosa och Airlie beach.
 
 
 
Februari
Första halvan av månaden spenderades i Australien med stop på Magnetic Island och i Cairns. Därefler flög vi ner till Brisbane där vi hälsade på Pete och sedan flög vi över till Nya Zeeland. Vi hann göra nästan hela nordön där vi bland annat hoppade fallskärm och gjorde tongariro crossing. 
 
 
 
Mars 
Månaden började i Nya Zeelands huvudstad Wellington och fortsatte rätt snabbt ner till sydön där vi spenderade nästan 2 veckor. Det blev till exempel 1 mysig natt i Westport och 5 härliga dagar i bästa Queenstown. Vi hoppade även bungy jump, badade bubbelpool i (nästan) minusgrader och simmade med 300 vilda delfiner. Som om inte detta var tillräckligt fortsatte vi till Fiji där Mirre väntade. Där blev det 2 veckor paradisö-hoppning och vi hade därmed överlevt de två varmaste veckorna i våra liv. I 1 dygn var vi tillbaka på NZ och i Auckland där vi passade på att äta på våra favoritställen. 
 
 
 
April 
Efter en väldigt lång flygning kom vi fram till Dubai där vi mötte upp Paulin och shoppade i de gigantiska mallen, badade, åkte på ökensafari, bodde på lyxhotell och hade det allmänt bra i 4 dagar innan det var dags att åka hem. Sverige bjöd 2 födelsedagsfester, 1 födelsedagsmiddag och en begravning. Månaden avslutades med Valborg i Lund med Emilie innan jag på kvällen hämtade upp Mirre som kom på besök. 
 
 
 
Maj
Åkte en dag till Köpenhamn med Miranda och sedan blev det lite sightseeing i Malmö. Denna månaden bjöd också på två filmkvällar och ett par utgångar. En sväng till till Köpenhamn och den plå planet med familjen. Jobbade även min första dag på MAXI.
 
 
 
Juni
Sommaren började och jag cyklade till jobbet så mycket jag bara kunde, träffade Emelie mycket och var ute i västra hamnen med Jessica två gånger. Det blev ett par utgångar och kom hem senare än jag gick upp de dagar jag gick upp 4:30 för att hinna till jobbet. Hade ett jättefint midsommarfirande i en lada och sov i en bil efter festen. Maja och Josephine som vi träffade i Australien kom och hälsade på och vi visade Malmös bästa sida med västra hamnen, trampbåt i kanalen, kebab, bowling och debaser.
 
 
 
Juli
Började månaden med Anna och sommarfilm på bio, var på scaniabadet med Emilie och åt vietnamesiskt med Amanda. Testade massa nya restauranger bland annat casual street food och via napoli. Spenderade en dag på hawaii (okej, hawaiifest då) och födelsedagsfest + utgång för Josefin och Filip. Jag och Emilie lyxade till det med hotellfrukost i Malmö innan jag åke upp och hälsade på Anna i Göteborg. Hade ett par superfina dagar där med bad, superfint väder och en dag i Varberg med digiloo. Avslutade månaden på en öde strand i Falserbo med Tobias. 
 
 
 
Augusti 
Jag och Erica tog vårt pick och pack och satte oss på x-antal transportmedel för att tillslut anlända i Mora och hos Miranda. Moravisiten var superbra och det blev bad i siljan, måndagsfest, hike till finaste utsiktsplatsen på gesundaberget, besök hos tomten och dalahästsridning. Hann nästan bara hem och packa om innan jag, mamma och Martin drog en vecka till Grekland, det var så skönt med bara sol, bad och god mat. Strax efter vi kom hem drog Malmöfestivalen igång så spenderade en hel del tid där, mest för matens skulle då hehe. Månaden slutade med den galnaste nollningsveckan någonsin. 
 
 
 
 
September
Skolan drog igång och jag började hänga en hel del med Emilie. Nollning nr två gick av stapeln med lekdag och beerpong-turnering. Jag och Erica mötte upp Paulin som flyttat till Skåne och åt god middag på lilla torg. Jag fyllde 23 och bjöd hem mina finaste för god middag och en superbra kväll. Gick även på en födelsedagsfest hos Anneli och jag och Martin var på bio. Åt sushi med Emelie och tränade lite med Emilie. Vi hade novischsittning och fick finaste priset för bästa nollningsgrupp. Avslutade månaden med en viktig grej och pärlade några timmar med Erica, Emelie och hennes kompis. 
 
 
 
Oktober 
Började månaden med champions league match där Malmö vann. Det blev utgång på Malmös nation med Emilie och Anna och även ett par lunchlagningar (+en på Lunds nation). Hade födelsedagsfirande för James med lyckad budapestrulle. Hann även med en reunion + utgång på HIPP med alla gamla jobbarkompisar från ICA. Sedan kom den stora dagen och flytten till Lund gick av stapeln, vilket ledde till flertalet inflyttningsträffar med Emilie, Rebecca, Emilia och Erica. Mamma och jag var på matmässan och Emelie och jag hade världens bästa kväll på matnatten. Värt att nämna är också att jag cyklade mellan Bara och Lund för att få dit cykeln haha. 
 
 
 
November
Inledde månaden med 3 fantastiskt bra dagar i Linköping. Spinnande, pluggade och skrev tentor gjorde jag denna månaden haha. Martin firades hemma i Bara, och sedan var jag med massa fina vänner i Kristianstad och kollade på teater och sedan middag på Vigårda. Träffade Emilia, köade till vinterbalen och hade mys med Anna och Sofie här. Sedan firade thanksgiving hemma hos Anna med massa god mat och bra folk. 
 
 
 
December
Hade tenta i början av månaden och firade att den var över med att gå på vinterbalen. Bakade pepparkakor en kväll med Rebecca, och kanelbullar med Emilie. Var jätteduktig och tränade ordentligt vilket jag belönades med att bli ordenligt förkyld och inte kunna träna... Gick i alla fall på en superrolig julsittning på Malmö nation. Bakade kanelbullar med Emilie mitt i Juletider och jagg och Emelie tog oss äntligen till OCCO och åt. Hade ett mysigt julfirande i Bara med massa fina klappar och i övrigt belv det en del jobb och juldagsutgång med Emilie och Anneli. Årest sista dag är här och nu ska jag åka och jobba och sen blir det nyårsfirande hos Rebecca. 
 
 
thank god it's Saturday?
I lördags mötte jag upp Emelie och Erica för lite mys på Fridays. Egentligen hade vi bestämt att vi skulle gå och testa något nytt men pga fullbokningar, en del stängda restauranger och att vi inte kunde komma överens blev det Fridays haha. Men det var supergott, åt jack daniels burgare och jordgubbsmojito. Jättemysig kväll med massa snack och drömmande. Nu ska jag snart börja jobba min första av sex dagar i rad på ICA, wiho...
 
 
believe in the magic of the season
Jobbade de fyra dagarna innan jul och det var mer eller mindre kaos hela tiden. Sedan vad det plötsligt julafton och den spenderades i Bara med mamma och Martin. Vi åt massa god mat, tittade på kalle (och frozen!) och fick superfina julklappar, mysig dag. På juldagen träffade jag först upp Emilie och Annelie och sedan blev det förfest och utgång på Tegnérs, kul! Dagen efter hade jag och Emilie pannkaksfrukost hihi.