I'm taking a vacation, I'll see you at the station
Igår mötte vi upp Josephine och Maja och bestämde oss för att ta en liten annorlunda sightseeingrunda, så vi hyrde en trampbåt och tog ett varv i kanalen. Supermysigt och det var så himla länge sen jag gjorde det så det var kul, efter det åt vi kebab och spelade vi minigolf som gick åt skogen haha. Efter en snabb sväng hem blev det en kväll med mat på elysee, bowling och till slut debaser
Idag möttes vi upp i västra hamnen och gick en tur där och fikade på espresso house, sedan fick jag och Erica springa i ösregnet och då menar jag verkligen ÖSREGN, blev helt dygsura på 1 minut. Hann inte mycket mer än hem om innan jag och Emelie bestämde oss för att träffas och ha pizzadejt! Nu har vi precis tryckt i oss pizza från västra hamnens pizzeria och nu visas pretty little liars på tv:n och chipsen och godiset kallar. Fler bilder kommer sen när jag fått bilderna från Majas kamera. 
 
 
MALMÖ
Igår mötte jag upp Jessica i västra hamnen vid 11 tiden, spenderade några timmar med där med promenader, sol och bad (årets första dopp(!!) i, om man får tro skyltarna, det 15 gradiga vattnet brr). Sedan åt vi god pastalunch på v.e.s.p.a innan Jessica skjutsade mig till jobbet för ett kortispass mellan 16-22.15. Nu ska jag sticka in till stan med Erica för att möta upp Maja och Josephine som vi lärde känna i Byron bay, Australien som är här och hälsar på. Ska bli en mysig helg men det blir nog inte så mycket bloggning här.
 
 
bra kväll med bra tjej
Igår åkte jag hem till Rebecca och vi skulle vara lite nyttiga och gjorde megagod thaikycklingsoppa, sedan testade vi och göra chokladmousse på avokado men det fick betyget nja. Sen spårade det totalt med chips och godis och resulterade i en jävligt onyttig (men god) kväll haha, men mysigt hade vi det!! Kan kasta in ett litet recept för en gångs skull.
 
Ingredienser
2 kycklingfileér
3 tsk olja
6 tsk röd currypasta
1 burk kokosmjölk
2 dl vatten
1 buljongtärning 
2 små vitlöksklyftor
1/2 tsk sambal olek
Paprika
Broccoli
Vattenkastanjer
Lime 
En liten bit ingerfära
 
Dela grönsakerna och kyklingen i lagom stora biltar. Lägg olja och currypastan i en kastull och stek ihop i 30 sek ungefär, häll på kokosmjölken, vatten och buljongtärningen och låt puttra i 3 minuter. Lägg i kycklingen och broccolin och pressa i vitlöken, lägg i paprikan och vattenkastanjerna mot slutet. När det är nästan klart ha i riven ingerfära, sambal olek och lime efter smak. ÄT.