throw back saturday?
Som sista timme och sista dag i maj tänkte jag vi kunde ta en titt bak i arkivet hur det har sett ut i maj tidigare år. Fördelen med att ha en blogg.
 
Maj 2013
Pluggade i Hgb och hade kick off, volontärade och gick på efterfest på Eurovision när det var i Malmö. Varvade allt med att träffa kompisar, utgångar och en tur upp till Stockholm för att titta på let's dance. Annars hände jag med Emilie en del i stadsparken och "pluggade" det sista. 
 
Maj 2012
Jobbade mycket på Ica och planerade USA-resan. Jag och mamma åkte och tittade på skola till hösten och tog en spantantrip till Helsingör. Var åte och åt med kompisar men också med jobbarkompisarna och spelade bowling och försökte spara pengar som så många gånger förr. 
 
 
Maj 2011
Jobbade på Epsilon och spenderade mycket tid hos Kristian. Åkte med James till maxi bara för att handla choklad, var på 60-års fest och köpte en ny kamera (inte på maxi då). Verkar inte ha gjort så jättemycket denna månaden, gled ifrån rätt många kompisar men åkte en sväng till Göteborg. 
 
 
Maj 2010
Började månaden i London med mamma och Martin. Efter det körde vi sista racet i skolan innan studenten vilket innebar mycket tid och sena kvällar på skolan och alla kom lite närmre varandra. Efter sista matte nationella la vi skolan bakom oss och stack till Barcelona och hade det bäst. 
 
 
Maj 2009 
Tvåan i gymnasiet gick mot sitt slut och det varkar ha varit mest fokus på skolarbeten och häng med kompisar (en blandning av fest, melodifestivalkväll, grillningar och annat). Martin och jag tittade på nya golfbanan i Bara som nästan var klar och en hel del MFF-matcher. Och så här såg man tydligen ut på den tiden.
 
What a way to make a living
Det slutade med att det inte blev något jobb i onsdags, istället fick jag skriva på lite papper, info + arbetskläder (hoppas att ingen kommer och hälsar på mig i sommar). Idag har jag tagit det piano och imorgon börjar allvaret!! Ska påbörja min (3!! veckor långa) utbildning/jobb mellan 11-19, sedan ska jag cykla till Emelie, ska bli spännande och se om jag hittar.. 
 
Bilder igen
Fick Ericas mobilbilder för ett par dagar sen och tänkte jag skulle slänga upp några här, lite roliga bilder haha
 
Fattar inte varför det står ”han” om mig på Facebook // regnade sinnessjukt mycket // haha, internbild mellan mig och Erica // när man hittar billigt vatten som var asstugnt att släpa hem // gissa vilken dag vi kom dit? // låste ute en kille från vårt hostellrum i Noosa, sjukt roligt // när det plötsligt börjar regna och man vill rädda hängmattan // sjukt underskattat ställe att sova // lite oklar bild, men sjukt rolig kväll // ”våra” engelsmän haha // läskig hiss // roligt citat på ett hostell haha // när man ber skydive-killarna ta foto på en och istället får selfies haha // söta hattar på marknad // badass, åker rulltrappa med flipflop trots att det stod att det var förbjudet (som man tyvärr inte ser för bilden är suddig) // söta fransmän gör tröja till Erica