ingen söndagsångest här inte
Söndagen spenderades lite mer stillsamt med att pärla "fuck cancer"-armband med Erica, Emelie och Micaela. Det var så mysigt att bara sitta och pyssla, fika och snacka en massa, måste göras om. En väldigt bra sak att hjälpa till med och det krävs hemskt lite. Resten av dagen spenderade jag med lite plugg och internetshopping haha, men nya är ett par fina träningslinnen på väg hem till mig, wiho. 
 
 
Salsa, tequila, corazon, cerveza, muy bueno
LÖRDAGS <3 alltså typ bästa kvällen någonsin. Började ganska tråkigt med jobb, sedan blev det i ilfart till Lund och förfest på Malmö nation. Där väntade hela mexikanare gänget och efter ett tag där så begav vi oss bort till AF-borgen för novischsitttning och för att knyta ihop säcken från nollningsveckan. Det delades ut pris för bästa utklädnad, bästa prestation och det bästa och mest ärofyllda priset bästa nollningsgrupp, det som alla vill ha, och gissa vem som vann? VI!!!! Vi vann, sjukaste någonsin. Glädjen när vi fick gå upp på scenen till låten "salsa tequila" är obeskrivlig, kommer kunna leva på detta länge. Tack världens bästa nollor och världens bästa faddrar. 
 
Lördag!!
Sitter och äter frukost nu. Fil med hallon, müsli, cashewnötter, kokos, chiafrön och lite annat gott. Nu ska jag snart hoppa på bussen till jobb och sen blir det direkt till sittning i Lund! :)