In disney we trust
Kände att jag började bli sjuk förra veckan... Vi hade dock biljetter till en sittning på fredagen, jag styrde förfest hos mig och sedan gick vi till Göteborgs nation för lite roligheter. Jag gick som kocken i råttatouille, mina kompisar som Mimmi Pigg, Alice i underlandet och kaninen i underlandet haha, bra mix. Jag drog dock hem efter sittningen för att jag inte mådde så bra. Dagen efter mötte jag upp tjejerna på lite glass och det gjorde nog inte saken bättre för nu har jag varit sjuk i snart en vecka. Så himla drygt, annars är det bara tentaplugg som gäller just nu. Just nu ser jag inte hur jag någonsin kommer klara denna tentan men vi får väl hoppas att det förändrar sig SNARAST
 
 
welcome to the circus
Söndagen började lite för tidigt med tanke på lördagen men det var ändå TAGG för det vankades vårbalslunch med cirkustema och dagsfest. Jag gick som fortune teller i sällskap med en säl, en leopard och en ballerina. Dagen började på parantesen, vidare till Malmös nation där alla hängde på innergården tills vi gick till AF och dansade till Cascada. Såå rolig dag, verkligen 5 gånger roligare än lördagen. 
 
 
vad är väl en bal på slottet?
Ville ha en lugn fredag inför helgen så jag träffade Emilia, köpte sushi och bakade kladdkaka. Verkligen en supermysig kväll. På lördagen var det dags för vårbal och vi träffades först och åt middag innan vi drog till AF-borgen. Efter en halvt loco kväll gick vi hem och taggade inför söndagen!!!