Last days of summer
Den senaste veckan har jag haft sleepover hos Emelie x 2, med massa god mat, snack och fotbollstittande. Sedan träffade jag Erica för en lunch på Epicuré och spelade en runda minigolf med Martin. Annars har jag faktiskt tagit det väldigt lugnt och känner att det ska bli skönt att skolan snart drar igång igen :) Nu är jag dock i Umeå men mer om det en annan gång! Som vanligt var det bara mat som fastnade på bild... 
Just imagine how much cooler I'll be in summer
Efter Italien väntade ett par dagar av intense tandvärk (definitivt den värsta i mitt liv) och malmöfestivalhäng med Emilia och Emelie (måste sluta skaffa kompisar på E...). Jag och Emelie fick också för oss att istället för att åka hem, åka upp till skybaren på Malmö live. Det var så fint där och väldigt trevlig atmosfär, 5 av 5 toasts. Tidigt på lördagen åkte jag hem till Emilia för poolparty!! Badade, åt pizza och tog lite för många videos i slowmotion haha, så kul!
 
 
when in Rome
Efter amalfikusten stannade vi ett par dagar i Rom för lite shopping och sightseeing. Bodde i världens mysigaste lilla lägenhet med takterass mitt på campo di fiori. Förutom att mitt bästa bästa bästa pizzaställe hade semesterstängt så var allt toppen.