tvåtusenfemton and the end
Den årliga tillbakablicken kommer här :D Efter 1565 inlägg tänkte jag faktiskt att detta skulle få bli mitt sista. I alla fall for now, sen får vi se om jag kommer sakna det, har trots allt skrivit mer eller mindre i 7 år. GOTT NYTT ÅR.
 
Januari
Började året hemma hos Rebecca, gick macaronkurs med mamma och gick på förfest natten innan jag skulle upp typ 4.00 för att åka till Kanada och hälsa på Anna. Spenderade 10 dagar i Vancouver och Seattle där det bjöds det på massa god mat, roliga australienare, utflykter, lite för mycket sushi, shopping, sightseeing och massa annat kul. När jag kom tillbaka var det fokus på att ta ikapp allt plugg jag missat men hann också en tack(os)sittning med mina bästa mexikanare.  
 
 
 
Februari 
Denna månaden började ganska galet med att jag hamnade mitt i vattenläckan i Lund. Vi körde igång en ordentlig träningsperiod som vi varvade med microplugg. Firade alla hjärtan dag med mina finaste kompisar, pizza och love actually haha. Firade semmeldagen med nutellasemlor, så bra uppfinning alltså och spenderade en väldigt rolig kväll på pyttenefterfesten. Mycket middagar, fikar och mysdagar blev det också. 
 
 
 
Mars
Vi åkte till mejeriet för första gången och åt brunch, detta blev sedan vårt favoritställe. Microtentan blev äntligen gjord och det firades med thaibuffe och tentasittning. Våren började ta sig till Lund vilket resulterade i många fina promenader. Jag och Emelie tog en 24h trip till Stockholm för att utnyttja min gratis hotellnatt, blev god mat, bio och shopping. Har varit bra på att uppmärksamma viktiga dagar detta året som tex våffeldagen firades med mina gamla icakollegor. 
 
 
 
April
Mamma och jag åkte på konstrunda i skåne och sedan kom vårbalen. Spenderade kvällen med bra förfest men det roligaste var dock vårbalslunchen med cirkustema dagen efter. Mycket utklädnader är det i Lund och i slutet av månaden var det dags igen, klassittning med Disneytema. Sista dagen i April är ju en av de bästa på hela året, VALBORG, älskar det. Vi började med champangefrukost sedan blev det ett par timmar i parken innan vi gick till Malmö nations valborgsyra. Kvällen spenderades med Isabelle som jag inte hade träffat på för länge.
 
 
 
Maj
Började månaden med att flytta runt lite, först till Emilia ett par dagar och sen flyttade jag in hos Johanna för sista tiden i Lund innan sommaren. Vi fick för oss att cykla ut till Jakriborg för vi tyckte det såg så mysigt ut där och firade sedan ytterligare en dag med Johanna; nämligen chokladbollensdag haha. Vi läste för omväxlingsskull två kurser parallelt vilket var lite klurigt. Annars hade jag och Johanna det mest mysigt och lagade massa god mat tillsammans och tittade på film. 
 
 
 
Juni
Sista tentan var gjort och sommarlovet ett faktum. Började jobba nästan direkt men jobbade inte så mycket haha, man måste ju vara ledig också. Gick på Oscars student och dagen efter tittade vi på det kungliga bröllopet och firade Saras födelsedag. Har testat så sjukt många restauranger detta året haha, med andra ord ätit väldigt mycket. På midsommarafton jobbade jag men åkte direkt efter jobbet till Johan och hade en väldigt fin kväll. I slutet av Juni begav jag mig ner till Nice med Emilia och hennes familj, 5 dagar av sol, bad och god mat var definitivt välbehövligt. 
 
 
 
Juli
Kom tillbaka till Sverige och jobbade mest. En av de få dagarna med fint väder spenderade jag och martin på stranden. Jag och Erica lyckades också äntligen få tummen ur och ta oss upp till Kalmar för att träffa våra fina resekompisar från Nya Zeeland. Där blev det ett par utgångar, goda drinkar, mys, restaurangbesök och en tur till öland. Emilia och jag fick för oss att åka till Helsingborg för att dricka drinkar, var dock halvsjuk och det blev inte bättre så spenderade resten av månaden sängliggandes typ. 
 
 
 
Augusti
I augusti gick jag på semester och det tråkiga vädret som hade varit hela sommaren vände och det blev fint, blev så glad. Med tanke på det spenderade jag mest mina dagar på stranden med sol och bad. Tog en tur upp till Jessica i Linköping och hade ett par drömmiga dagar, vi gick på kräftskiva i skogen och åkte ut till bergs slussar och badade och till söderköping för att äta glass. Sedan drog jag och Mamma till Italien där vi var ett par nätter i Rom och resten av tiden på Amalfikusten, tänker bara säga "åk dit". Avslutade månaden med ett par dagar på malmöfestivalen, besök i skybaren på malmö live med Emelie, poolparty med Emilia och en blixtvisit i Umeå. Bästa månaden alltså. 
 
 
 
September
Firade min födelsedag med hotellfrukost och mina fina tjejer sedan bjöd månaden på utgångar och glädjen att vara tillbaka i Lund. Pluggade mer än vad jag trodde jag skulle göra till statistiken och började umgås mer och mer med mina kollegor. Månaden avslutades med tenta och tentasittning.
 
 
Oktober
Statistiken del två drog igång och vi gick på årets senaste kräftskiva. Firade kanelbullensdag med bullbak och Emelie och Erica. Intensiv period med både plugg och körlektioner. Jag åkte med alla mina bästa jobbarkompisar till Köpenhamn och spenderade helgen där med häng på stan och lite fest. 
 
 
November
November bjöd på överraskningsfest för James, mycket träning och planering av ansökan till utbytesstudier. Umgicks väldigt mycket med tjejerna i skolan, var ute och åt ett par gånger åkte till Matilda och Köpenhamn igen. Avslutade månaden på allra bästa sätt på Ystad saltsjöbad med Anna, kunde inte blivit ett mer perfekt dygn.
 
December
Vi la plugget lite på hyllan under december och hittade istället på en massa roliga saker. Åkte till Köpenhamn två gånger denna månaden, gick på julmarknad båda. Så mysigt. Var på julbord med jobbet och hade en väldigt rolig kväll. TOG KÖRKORT ÄNTLIGEN. Firade julen hemma, med 9 grader och sol bjöd julaftonsmorgon på en löptur. Dagarna mellan jul och nyår har spenderats med att träffa alla kompisar som jag inte sett på länge och det har varit så himla kul. Har även jobbat en hel del. Idag är det nyårsafton och jag ska snart bege mig till Emilia där kvällen ska spenderas. 
 
 
 
It's christmas time
I fredag åkte jag till Köpenhamn igen, har varit där ganska mycket på senaste. Mötte upp Matilda för lunch och träning. Sedan kom Marie också över och vi gick på julmarknad, drack varm choklad och mös. I lördags hade vi pesonalfest så började med förfest hos David och forsatte med julbord och show på glasklart och natten avslutades på Etage, så bra!!
 
Tror livet just nu spelar mig ett spratt alltså, händer så många konstiga saker haha. Igår råkade jag hoppa på fel buss, FEL BUSS!? vem gör ens det? åkte mot staffanstorp istället för Lund... Sedan gick jag rakt in i en gren som jag fick i huvudet och idag när jag skulle hämta paket i videdal så var hon som jobbade där en kund som skällde så sjukt mycket på mig sist jag jobbade haha
 
 
Copenhagen
I fredags var vi lediga från skolan så vi bestämde oss för att åka till Köpenhamn. Vi gick en sväng på stan och gick sedan bort mot tivoli och deras julmarknad. Tivoli på julen är så fint. På kvällen blev det utgång på t-bar. Fler sådana lediga fredagar!