Nice IS nice
Sent i söndagskväll/natt kom jag hem från Nice. Har haft det sjukt bra och det var så skönt att få lite värme och sol. Åkte dit med Emilia och hennes familj, här är bilderna från första dagen!
 
roligaste grejen // stranden i Nice x2 // Emilia // Emilia och Jag // Nicestad x2 // testade musslor för första gången // nicestad x 2 // finaste glasstårtan // passionsfrukt- och nutellaglass, mums
midsommarafton tjugohundrafemton
Efter 8 timmar, med ganska många märkliga händelser, på jobbet på midsommarafton hoppade jag på första bästa buss mot svedala och Johan. Där spenderades resten av kvällen och halva natten med god mat, fint sällskap, norsk kareoke, deep talk och mycket annat. Pics från min nya kamera!!
 
 
 
"Sommar"
På fredagen var det Oscars tur att ta studenten så fredagskvällen spenderades i holmeja med massa fint folk, mojitoslushies, prosecco och god mat. Gick sedan upp tidigt på lördagen för att jobba och sedan åkte jag direkt till Emelie för att fira Saras födelsedag och kolla på det kungliga bröllopet, mysigt! Sedan har jag också hunnit träffa en annan Emelie för första gången på väääldigt länge. Det blev provsmakning av Malmös nyaste hamburgerrestaurang; tommis burger joint, 8/10 toasts.