inte så roligt inlägg
Tänkte bara kika in och skriva av mig lite. Det händer inte så jättemycket just nu. Förra helgen jobbade jag och kollade på Eurovision, så kul att Sverige vann! Annars har det mest blivit plugg och igår hade vi första tentan, det gick helt okej tror jag. Efter tentan hade vi tacokväll och gjorde supergoda ananasmojito. Nästa fredag är tenta nummer 2 så hela veckan kommer gå åt att plugga. Men efter fredag har jag SOMMARLOV och Anna OCH Jessica kommer hem, längtar :)) 
 
världens godaste kladdkaka
Mest mat - som vanligt
Eftersom jag lånade ut mitt rum över långhelgen så åkte jag hem till Emilia redan på onsdagen och hade sleepover. Dagen efter fick jag frukost serverad och sedan tog vi en långpromenad och åt sushi till lunch <3 Åkte tillbaka till Lund på fredagen för att laga lunch på Malmös nation, supergoda hamburgare gjorde vi och tack vare att typ ingen kom på lunchen är nu vår frys fylld med hamburgare. På fredagskvällen mötte jag upp Emelie för att testa den nya restaurangen eatery social. Mycket god mat och bästa sällskapet!! Annars har jag mest hängt hemma med Martin i helgen och pluggat lite. Men nu är jag tillbaka i Lund ska har avverkat första löpturen på mycket länge och gått en mysig promenad med Emilie idag! Nu kallar sängen, natti.
Fruktsallad // får.inte.nog.av.rapsfälten // marängswiss // eatery social x2 // när jag hamnade i en hagelstorm - inte kul // jag och Johanna bakade pizzabullar // ostbricka!!
Spring time
Efter Valborg så tog jag mitt pick och pack och flyttade till Johanna och här ska jag bo till sommaren nu. Är så glad att jag har så fina vänner. Just nu spenderar vi mest våra dagar med finansiell och internationell ekonomi varvat med uteserveringar, god mat och film. Jag klagar inte. I helgen jobbade jag, hade en rolig afterwork med kollegorna och åt brunch på Mejeriet med Erica och Paulin, så mysigt. Idag firar vi chokladbollens dag framför CSI och snart är det dags för långledigt igen! 

Cykeltur till Jakriborg // Skåne just nu // black jack på wonk // brunch // chokladbollar!!