UPDATE DELUXE
Märkte precis att det var väldigt länge sen jag skrev här så nu kommer en lååång update om allt som hänt sen senast, i alla fall så mycket som jag kommer ihåg haha. 
 
Förra helgen jag skrev om avslutades med att jag och Josefa tog med oss Emily ut för hennes birthday treat. Tog oss upp till norra Adelaide för pizza fries och milkshakes. Pizza fries alltså, har ni hört något bättre? Fries, tomatsås, pepperoni och ost, herregud. Deras mjölk tog dock slut haha så vi fick bara en av våra 3 beställda milkshakes. 
 
 
Från ett milkshakeställe till ett annat. Reeta undrade om vi ville följa med till Adelaide's mest hypade ställe för tillfället, och vem är vi att säga nej till det? Off we go, älskade detta stället. Låter bilden tala för sig själv.
 
 
Nästa helg väntade en road trip upp till Flinders ranges nationalpark som ligger typ 6 timmars bilfärd från Adelaide. Efter en minor incident att köra på fel sida av vägen gick det toppen resten av resan, vi såg typ 5 rosa sjöar!! På lördagen steg vi upp tidigt och gjorde den jobbigaste hiken på länge, 8 timmar upp och ner till st marys peak. Otrolig utsikt även om jag måste erkänna att det var ganska läskigt. 50 kängurus och en enchidna senare var vi ganska glada att lämna vårt camp och slippa sova i nollgradiga tält. 
 
 
I förrgår gick vi på quiz night som universitetet anordnade och sedan ut till nattklubben sugar och firade in Kaylas födelsedag vid midnatt. Igår morse promenerade jag över till urbanest för att äta crepes som Pauline hade gjort till födelsedagsfrukost. Efter det hoppade vi på tåget till Hallet cove och vandrade i solen längst kusten enda till glenelg beach. Hoppade på tramen tillbaka till Adelaide och mötte upp Emi som var utbytesstudent i Lund förra terminen och följde med henne till ett event för australiensiska utbytesstudenter. Hon var så snäll, älskar verkligen hur trevliga alla är här. Kommer sakna det när jag kommer hem! Anyway, efter det fortsatte Kaylas födelsedag med pizza och nutellapizza till middag, matkoma som aldrig förr... 
 
 
Utöver detta så har jag och Josefa börjat träna Kayals Itsines bikini body guide vilket har lett till att jag typ inte kan gå för jag har sån träningsvärk, alla hikes blir därför 3 gånger jobbigare haha. Mamma och jag har även bokat vår resa i Australien när terminen är slut! Det blir Adelaide och kangaroo island, Uluru, Carins, Magnetic island, Whitsunday, Sydney och Melborune, längtar.
 
xx